40453525
   Foredrag om teamsamarbejde

   Workshops Teamsamarbejde

   Bliv certificeret i Anerkendende kommunikation og Edifikation

   Et team er ikke bare en gruppe mennesker, der arbejder sammen.

   Som team udfylder I alle en vigtig rolle defineret af hver enkelt persons baggrund, erfaring, evner og kunnen.

   Når Anders holder workshops om teamsamarbejde, udfordrer han jer på selvindsigt, selverkendelse og på, hvordan I betragter hinanden – og selvfølgelig på, hvordan I optimerer hinanden, så I i fællesskab opnår et resultat som afspejler, at der er blevet løftet i flok.

   I vil smile, I vil grine og I vil få stof til eftertanke – og I vil gå videre med et ønske om at bidrage endnu skarpere til de fælles resultater.

   HK’erne i Danmarks Radio om Anders Bircow

   Efter en lang og spændende dag, hvor vi på tværs af vores fem afdelinger havde arbejdet med medarbejderglæde og samarbejde gav Anders Bircow os et tiltrængt vitamintilskud. Anders gav med sin skønne humoristiske facon, et spændende og indsigtsfyldt indlæg om arbejdsglæde, samarbejde og kommunikation. Vores virksomhed havde netop været igennem en større fusion med store organisatoriske ændringer til følge, men også med store muligheder. Anders var en passende forstyrrelse i vores arbejde med at skabe sammenhæng og arbejdsglæde i den nye organisation. Anders gav os særligt følgende refleksioner: Vi er selv herre over, hvordan vi lader sig påvirke af store ændringer, grib mulighederne, vær positiv og tag ansvar

   Elena Styring

   Danmarks Radio

   Book foredrag om teamsamarbejde

   Har I brug for en vitaminindsprøjtning til teamsamarbejdet i virksomheden, så lad os tage en snak om, hvordan vi laver det allerbedste foredrag for netop Jer.

   Anders tilpasser altid sine foredrag til den enkelte virksomhed eller gruppe, så udbyttet af foredraget bliver størst, og det kræver lidt forarbejde.

   15 + 3 =