40453525

   Hvem får lov til at påvirke dig?

   Der er to ting der gør sig gældende med hensyn til påvirkning:

   1. Påvirkning er magtfuld og
   2. Påvirkning er subtil.

   Som Robert Kyosaki sagde: “Be careful who you listen to”… det kan gå grueligt galt.

   Lad dig ikke skubbe ud af kurs

   Du ville nok aldrig lade nogen skubbe dig ud af kurs uden du opdager det, men du kan risikere, at du lader nogen få dig ud af kurs og ikke engang opdage det før det er for sent.

   Attitude er stærkt præget af påvirkning og fællesskab. Og din attitude kan gøre en forskel – en afgørende forskel. Lad være med at bruge det meste af din tid på de røster, som ikke tilfører nogen værdi. Mute de underlødige røster, så du får mere tid til at tune ind på de værdifulde røster.

   Du skal hele tiden stille dig selv disse spørgsmål: Hvem omgås jeg med? Hvad gør de for mig? Hvad har de opfordret mig til at læse? Hvad har de fået mig til at sige? Hvor fører de mig hen? Hvad får de mig til at tænke? Og vigtigst, hvad vil de gerne se mig udvikle mig til? Stil dernæst dig selv det store spørgsmål: Er det okay?

   Deltag ikke i grupper af middelmådighed; du kan ikke vokse. Deltag der, hvor forventninger og krav til din performance er høje. Vær blandt folk, der har noget af værdi at dele med dig. Deres påvirkning vil fortsat have en betydelig effekt på dit liv længe efter, at de er gået bort.

   Jeg har lært at nyde at være en beundrer af store tænkere, succesfulde mennesker, erhvervsledere, kunstnere, og jeg har erfaret at de alle i ydmyghed selv har været påvirket af andre ligestillede. Min udfordring til dig er dette: Sørg for, at du altid “stræber opad” i alt hvad du gør. Det er okay at føle man har en masse at lære eller endda føle sig intimideret. Men det er opskriften på at vokse som menneske: Stræb opad

   nyhedsbrev