40453525

   Musikalsk foredrag 

   Underholdende foredrag med sang og musik 

   Det er efterhånden snart 40 år siden, at Linie 3 fik deres store gennembrud i ”TV i teltet”. Siden har trekløveret i Linie 3 Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow cementeret deres position som én af de største underholdningssucceser i Danmark i nyere tid. Senest med deres juleshows i 2017. Nu er den gennemmusikalske, guitarspillende og vittige og charmerende Anders Bircow klar med et musikalsk foredrag.

   Musikalsk foredrag

   Til arrangementer eksempelvis. 2 afdelinger á 40 min. (Ældre Sagen, Pensionistforeninger, Seniorklubber o.lign) kan Anders Bircow tilbyde det musikalske foredrag ”Fra bankelev til Linie 3 – og hvad deraf fulgte”. Her fortæller Anders Bircow om sin spændende karriere,og liv, der startede med uddannelse som bankassistent i Helsinge, lærer i Vorgod ved Herning, skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Hør Anders fortælle om Linie 3, spændende teater-oplevelser og muntre anekdoter fra en spændende karriere. Undervejs krydrer Anders Bircow med masser af sang og musik, som han og publikum holder af. P.S: Behøver vi at nævne, at der er grinegaranti undervejs!

   Arrangør om foredrag med Anders Bircow

   “Det var vigtigt for processen og succesen, at vi havde afstemt tingene grundigt på forhånd, hvor vi gerne ville hen. Anders ramte helt plet. Det var en oplevelse, som vi stadig tænker på og taler om her i ATP Huset i Frederikshavn”.

   Uforpligtende snak om arrangement

   2 + 4 =