40453525

   Hvad siger tidligere kunder om mine foredrag

    
   Så var vi til foredrag  – meget tankevækkende. Altid herligt at opleve Anders der formår med sin herlige karakteristiske stemme, at indleve os i hans glæde og entusiasme i livet. MEN stadig cool og seriøs på de rigtige tidspunkter. I så mange andre foredrag og ´coaching´ med Anders er jeg altid gået hjem med forøget glæde, vilje og lysten til at´ flytte lidt rundt i øverste etage´ Prøv det, du bli´r klart overrasket over hvad der findes af værktøjer der-oppe
   Michael W

   Entreprenør

   Hej Anders. Tak for en storslået aften i Brøndby. Kombinationen af introspektion, reflektion og humor er fantastisk, og du mestrer den til perfektion
   Flemming E

   Freelance fotograf

   En helt fantastisk forestilling, som er meget sjov men også lærerigt. Jeg fik nogle gode redskaber til at bruge i forhold til min post traumatiske stress på en sjov måde så jeg også kan huske dem. Helt klart en forestilling, jeg vil anbefale og godt kunne se igen.
   Marianne L.K.

   Ikke oplyst

   Hvis du vil forkæle dig selv og din hjerne, så er det her du skal være. Anders Bircow giver med humor og dybde masser af værktøjer til hvordan du kan styre din tankegang, så du undgår at skabe problemer for dig selv. Hvis du har teenager børn så tag dem med. Det er en gave, at de allerede i den alder lære at tænke sig til success og lykke. Jeg er meget taknemmelig over vi fik oplevelsen sammen med vores søn, så vi nu kan minde hinanden om, hvordan vi med vores daglige rutiner, tankegang og vaner kan skabe lige det liv vi drømmer om.
   Louise B. J.

   Ikke oplyst

   Jeg vil bare sige tusind tak for et hel igennem fantastisk foredrag. Jeg har fået så meget mere vide med mig omkring “livet”. Jeg syntes den måde du deler budskaberne på er hel fantastisk. Selvom man griner meget så forstår man virkelig hvor du vil hen med det. Jeg er så glad for at jeg havde chancen for at deltage til fordraget ☺ Endnu en gang tusind tak
   Patricia W

   Pædagog

   Hej Anders Det var et fantastisk foredrag, lærerigt og med masser af humor. Helt på højde med det første foredrag, håber virkelig på flere.
   Marianne S. A.

   Ikke oplyst

   Selvom jeg syntes, at jeg allerede har en del viden omkring min personlighedstype og forståelse for de ”værktøjer” jeg kan bruge for, at få et bedre og lykkeligere liv, så gik jeg fra foredraget med ny information og nye værktøjer, som jeg føler kan gøre en endnu større forskel i min hverdag. Alene det faktum, at foredragsholder, har ”gjort det selv”, – eller ”været der selv”, understreger hvor effektive værktøjer der er tale om og det faktum, at det ikke bare kan lade sig gøre, men også, at det kan lade sig gøre for mig. Tak for en bedre fremtid.
   Hanne H.

   Nyoptimist

   Et smil har klistret sig fast på mine læber idag, og det er ikke helt uden grund. Igår var jeg inde og opleve foredraget, og det er uden tvivl noget af det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Det handlede kort sagt om ens indstilling til livet, positivitet og mangel på samme. Det formåede at formidle flere berettelser og facts, på en måde hvor det ramte lige ned i min “værktøjskasse”. Det har givet mig en fantastisk inspiration til at erobre hverdagen anderledes nu, med øje for de mål jeg ønsker for min fremtid. Jeg kan kun anbefale alle at forkæle sig selv med det. Kort sagt følte jeg et kæmpe kram og et los i rumpen ?
   Pernille R

   receptionist

   Jeg havde den store fornøjelse at overvære ” 3 skvat tar fat” i går i Brøndby, og må sige at det var helt fantastisk. Det er længe siden, 3 timer har fløjet så hurtigt af sted – og ikke et eneste sekund sad man og kedede sig eller tænkte på, om det snart var slut. Inden det startede, vidste jeg faktisk ikke præcist, hvad underholdningen gik ud på, idet nogle venner havde inviteret mig med (må med skam melde, at grundet ny startet job havde jeg IKKE været på nettet og undersøge det). Så derfor vidste jeg ikke, hvad jeg kunne forvente, dog regnede jeg med en form for show, teater e.l. Men til min store overraskelse fortalte I 3, du, Søren Lynge og Henrik Mathiasen på en morsom og informativ måde, at vi danskere er nogle dovne skvat. Vi er tilbøjelige til at svælge i vores egen ”missery” og altid parat til at give andre skylden – og hidse os op over petitesser – og så står I og fortæller os på hver jeres morsomme måde, at det behøver vi jo slet ikke!!. OG I kom ovenikøbet også med en facitliste til, hvad vi SELV kan gøre for at ændre på vores liv, med ganske få og simple redskaber. Helt uden omkostninger. Bagefter sidder man og reflekterer over aftenen og finder ud af, at det er forbavsende lidt man behøver at gøre, for at ændre får eller mange ting i ens liv. I gav os redskaberne og tak for det! Allerede i bilen på vej til arbejde, sad jeg og tænkte på, hvordan jeg fremover vil reagere, hvis en kollega er lidt negativ og i dårligt humør, snerrer ad en. – Det var en helt befrielse at tænke ved sig selv: ja, men (ved godt Marion ikke vil have vi bruge ordet ”men” J ) det er jo ikke mig der har et problem, så hvorfor bliver sur eller irriteret over det. Det vil jo bare ødelægge mit eget humør resten af dagen og dermed smitte af på andre. Så jeg vil bestemt bruge jeres foredrag til at ændre på nogle ting i dagligdagen. Jeg kan blive meget hidsig, når jeg sidder i min bil og ALLE andre kører som idioter J kunne ikke lade være med at smile, da lige netop dette punkt blev nævnt i aftes. Tror bestemt vi er mange, der kan nikke genkendende til dette. Det siges, at man bruger 17 muskler til at smile med, men 70 på at være sur. Det eneste, man helt sikkert ikke er, når man forlader salen efter jeres fantastiske foredrag, er at være sur. Så tak for en god og opløftende aften med supergode input, som man helt sikkert kan bruge i sin hverdag, og dermed få en gladere og måske bedre tilværelse. I siger jo, det er helt op til en selv!
   Sabrina G.

   rejsekonsulent