40453525
   Foredrag om persontyper
    

   Vil du og dine medarbejdere være en Mickey Mouse eller en Anders And

    

   Anders’ foredrag om persontyper er et af de meget populære foredrag. Det er ikke bare oplysende og provokerende, det er også virkelig sjovt.

   ER DU EN MICKEY MOUSE ELLER EN ANDERS AND?

   Bliv inspireret til at kommunikere mere effektivt og positivt med de mennesker du er sammen med.

   Når I arbejder sammen, enten på arbejdspladsen generelt eller I jeres team, har I brug for hinandens energi. Dette foredrag giver inspiration til, hvordan du får det bedste ud af din kollega.

   I får input til at optimere trivslen og indsigt i, hvordan egen – og andres – attitude gør en kæmpe forskel.

   Anders gør brug af sin erfaring fra sin lange karriere som skuespiller og entertainer og giver inspiration til, hvordan du selv kan designe din succes – og ikke mindst hvordan I gør teamWORK til teamPLAY.

    

    

   HK’erne i Danmarks Radio om Anders Bircow

   “Han var hudløst ærlig, også omkring nogle ting han selv havde været igennem såsom skilsmisse og svære tider, så det var meget autentisk – og både sjovt og alvorligt i skøn forening, for når det er Anders Bircow tænker man nok, at så skal man grine hele tiden. Men det skulle vi ikke. Det var sjovt til tider, men mere seriøst end sjovt. Der var meget stof til refleksion og eftertanke”, siger Elena Styring fra HK Landsklubben i DR, som havde booket Anders Bircow til at fortælle om ”Mennesketyper i Andeby”.

   Elena Styring

   Danmarks Radio

   3X07 om Anders’ foredrag om persontyper

   Anders benytter noget så simpelt som Andeby til at vise os personligheder, og dette kan kun få folk til at forstå, samtidig med at ”kan se sig selv” som en Mickey Mouse, eller Anders And.
   Vi fra 3X07 er meget stolte over at kunne takke Anders for at han delte sin viden for næste 500 af vores medlemmer.

   H. C. Orlamundt

   3X07

    

   Book foredrag om persontyper

   Lad jer underholde og inspirere, når Anders på en både sjov og ærlig måde tager fat om, hvordan vi som persontyper påvirker hinanden .

    

   8 + 3 =