40453525

   Få succes som team – foredrag ved Anders Bircow

   ­

   Arbejdsglæde, Kommunikation

   Direkte til Anders Bircow hos Strongmind

   Mesterskaber vindes af hold – ikke af talent

   Hvad har Anja Andersen, Caroline Wozniacki og Lionel Messi til fælles?

   De er alle sluttet på en andenplads, selvom de af mange bliver betragtet som blandt verdens bedste i deres felt. De er talenter af højeste karat.

   Eksempelvis tabte Argentina, ledet af supertalentet Messi, VM-finalen med 1-0 til Tyskland. Men talent vinder ikke mesterskaber. Det gør hold.

   Holdet er bedre end de individuelle evner pga. en række årsager:

   1) Hold bringer mere på banen i form af ressourcer, kræfter og energi. Teams kan trække på en rig mangfoldighed af baggrunde og erfaringer, der giver et væld af viden. En viden, der er større end en enkelt persons intelligens.

   2) Hold fremhæver en leders evner og skjuler lederens mangler. At arbejde alene vil udstille en leders svagheder og hendes/hans styrker kan ikke opnå at komme til fuld udfoldelse.

   Personaleansvar styrker teamet

   Stephen Covey skriver “Folk og organisationer vokser ikke nævneværdigt uden uddelegering og defineret personaleansvar, for de er begrænset til kapaciteten hos chefen og afspejler både lederens personlige styrker og svagheder.”

   Hvis du og dit team øger bevidstheden og opmærksomheden om hinanden og i fællesskab løfter holdindsatsen, så kan I nå nye højder, nye succeser og ikke mindst større tilfredshed hos den enkelte.

   Foredrag om teamsamarbejde – læs mere her.

   Foredrag om arbejdsglædepotentialeMennesketyper i Andeby