40453525
   Businesscoaching anders bircow

   Lifecoaching 

   Udfordringer med livet – op og nedture – tilbagevendende spekulationer eller måske endda angst. Coaching kan hjælpe dig.

   Businesscoaching

   Har du som leder eller beslutningstager en sten i skoen?

   Businesscoaching hjælper dig, så du – måske i fællesskab med dit team eller dine medarbejdere – kan lokalisere stenen, og blive i stand til selv at fjerne den.

   Uddannet lifecoach og businesscoach – certificeret og praktiserende

   Anders er uddannet coach ved Manning Inspire, og har til daglig succes med at udvikle selvstændigt erhvervsdrivende og mennesker i al almindelighed. Personlig udvikling og perspektivisering af udfordringer har brug for en hjælpende “ånd”

   Gennem coaching bliver du udfordret på dine beslutninger, og opnår indsigt i de valg du har eller står overfor at skulle tage. Coaching hjælper dig med at fjerne dine tvivl, så det bliver lettere at komme videre og udvikle din succes.

   Er du fx. selvstændig erhvervsdrivende eller leder har dine personlige valg og eventuelle udfordringer stor indflydelse på din business, og vil derfor gå forud for – eller være en naturlig del af – businesscoaching.

   Teamcoaching

   I kan også vælge at blive coachet som et helt team, hvor I gennem en brainstorm og ud fra en fælles agenda får et skub i den retning I ønsker for at komme i mål.

   Hvad har du personligt eller dit team eller din virksomhed brug for? 

   Forespørgsel

   9 + 2 =