Strongmind 70 27 50 97
Foredrag om teamsamarbejde

Oneman Sjow

Jokes, Stand-up, Parodier, Rasmus Seebach, Joe Cocker, Julio og alle de andre, der skal ha’ en kærlig spiddende kommentar.

Har I selv nogen eller noget i firmaet, der skal “med” i showet, så finder vi ud af det – målrettet underholdning er både personligt og sjovt.

Skal dine medarbejdere eller dine gæster ved dit arrangement have en på opleveren, så skal du booke Entertainer-Anders til et underholdende Oneman Show, med hele hans repertoire af musik, sange, sketches og vittigheder.

 

 

Anders var den kreative ankermand bag Linie3, og det er denne kreative entertainer der får lov at udfolde sig, når I booker et “Oneman Sjow”. Sammen med Anders sammensætter du et show, der matcher dit publikum eller temaet for dit arrangement, så du i sidste ende får et skræddersyet underholdningsindslag.

Book Oneman Show med Anders Bircow

Har I brug for en underholdningsindslag, så lad os tage en snak om, hvordan vi laver det allerbedste indslag for netop Jer. Både stort og småt.

Kontakt nærmeste underholdningsbureau.

Anders tilpasser altid sine shows og foredrag til den enkelte virksomhed eller gruppe, så udbyttet  bliver størst, og det kræver lidt forarbejde.

One-man-show med musikalsk underholdning og sjove indslag

Er det noget af det her du søger: standup, parodier, jokes, underholdning, show, entertainment

Den garvede entertainer Anders Bircow disker op med et hæsblæsende show med musikalske delikatesser, morsomme parodier og sjove beretninger om Linie 3.

Anders Bircow er først og fremmest kendt for sit samarbejde med kollegaerne Thomas Eje og Preben Kristensen i “Linie 3” – et samarbejde der strækker sig helt tilbage til de glade elevdage på Århus Teater. Sammen har de tre slået sig fast som et af landets absolut største shownavne med adskillige Tv-optrædener, shows, videoudgivelser fra deres shows samt pladeindspilninger bag sig.

I dette show oplever man Anders Bircow alene og på slap line – i et forrygende one-man-show, der sætter gang i lattermusklerne. Bevæbnet med sin guitar begejstrer han publikum med sine parodier og vanvittige indfald. Det hele krydres med musikalske indslag, som eksempelvis 21 Beatles-sange på 3 minutter.

Som entertainer forstår han til fulde at tage bestik af det aktuelle publikum og målrette sin optræden herefter.
Showet serveres med den sædvanlige charmerende frækhed og et humør, der smitter alle blandt publikum!